Över 2,5 mål i Bournemouth - Chelsea spelas.
1.72 hos bet365 .

Bournemouths resultat mot topp sex-lagen:
2-0-förlust borta mot Chelsea.
2-1-förlust hemma mot Man Utd.
2-1-förlust hemma mot Arsenal.
3-1-förlust borta mot Man City.
4-0-förlust hemma mot Liverpool.
5-0-förlust borta mot Tottenham.
4-1-förlust borta mot Man United.

Det har rasslat i egna kassen, kan man säga. Kanske inte så konstigt då laget verkligen bjuder upp spelmässigt och försöker spela sitt spel. Har straffats hårt för detta. Bara Fulham, Cardiff och Burnley har släppt in fler mål den här säsongen. Lägg till Newcastle + Brighton och du har de fem sämsta lagen vad gäller "xg-against", alltså laget som släppt till flest kvalitativa målchanser. Bournemouth är i stort sett ett bottenlag defensivt medan de är nära topplagen offensivt. Bara topp sex-lagen har ett högre siffra för expected goals. Gjort mål i samtliga utom två hemmamatcher. 16/23 ligamatcher har gått ö2,5.

Hade ingen FA-cup i helgen, så har kunnat fokusera på den här matchen i en längre träningsperiod. Bra skadeläge.
Uppdatering tisdag morgon: Eddie Howe bekräftade på tisdagens presskonferens att Wilson är ett frågetecken. Offensivt avbräck om han ej kommer till spel, men borde kunna såra Chelsea även utan honom.

Förväntad startelva från Sportsgambler.com:
Begovic,
Clyne, Cook, Ake, Smith
Brooks, Lerma, Gosling, Fraser
Wilson, King

Chelsea har lite dunkel form. Besegrade ett skadedrabbat Spurs efter straffar i torsdags och avfärdade enkelt Sheffield United i söndags med en till stora delar ny elva. Hazard fick vila där, vilket alltid är nyttigt, särskilt med bara två vilodagar inför den här matchen. Higuain fick göra debut och gjorde väl 80 okej minuter utan att glänsa på något sätt. Blir mycket intressant att se vad som händer med Chelseas offensiva spel då Hazard får spela på kanten igen. Känslan är att det bara kan vara positivt.

Förväntad startelva från Sportsgambler.com:
Kepa
Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso
Kante, Jorginho, Kovacic,
Pedro, Hazard, Willian

Chelsea har knappast öst in mål senaste tiden, men med tanke på hur Bournemouth spelat mot topplagen tidigare den här säsongen bör de få sina chanser. Inte minst med en Higuain som bör ge energi till laget och kanske framför allt Hazard. Samtidigt är Bournemouth offensiv rätt bra med Wilson, Fraser och co. Bra chanser för bägge lagen att näta och tror inte vi stannar på 1-1.

Missa inte de senaste startbonusarna efter omregleringen. Flera unika för Rekatochklart.

100% upp till 5000 kr hos Unibet
100% upp till 2500 kr hos Nordicbet
100% upp till 2500 kr hos Betsson
100% upp till 2000 kr hos LeoVegas
100% upp till 1000 kr hos Betsafe
1000 kr gratisspel/krediter hos bet365
500 kr startbonus hos Bethard



This is the stats tab
This is the post tip