Bournemouth tar emot Chelsea i ett läge där det verkligen gäller att börja plocka poäng. The Cherries placerar sig på en 16:e plats i ligan med två poäng ner till West Ham och nedflyttningsplatserna.
Chelsea blev tidigare i veckan, mer eller mindre, överkörda av Bayern München i Champions League och förhoppningsvis kan Bournemouth dra lite nytta av det.

Jag spelar Båda lagen gör mål (BLGM) till 1,75 hos 888sport , Unibet , Casumo och LeoVegas .

Eddie Howe har sett sitt Bournemouth fungera mycket sämre än i fjol. Tunga skador på nyckelspelare på mittfältet har slagit hårt mot lagets poängskörd. Men två segrar mot Brighton och Aston Villa har resulterat i att The Cherries har klättrat upp ur nedflyttningsstriden. Sedan väntade Sheffield United och Burnley där, i alla fall jag, förväntade mig poäng men icke. Två raka förluster vilket innebar 12 torskar på senaste 16 matcher. Inte bra. Nu är det dock hemmaplan som gäller när Chelsea hälsar på och vinsterna mot Brighton och Aston Villa var just hemma på Vitality Stadium. Här kommer troligtvis Steve Cook tillbaka till försvarslinjen samtidigt som Jefferson Lerma är tillbaka från en ryggskada och bör hoppa in på mittfältet.

Chelsea tog en viktig seger mot Tottenham förra helgen efter 2-1 och säkrade därmed tillfälligt fjärdeplatsen. Sedan väntade Champions League hemma mot stora mäktiga Bayern München på Stamford Bridge och det gick ju som det gick. Chelsea var faktiskt förvånande bra offensivt men fick det inte att fungera i den sista tredjedelen. Nollade och sannolikt utslagna nu då Marcos Alonso fick rött kort. Ska bli intressant att se vilket humör Chelsea kommer in med i den här matchen. I tisdags såg de riktigt besvikna ut och frågan är om de har lyckats skaka av sig de känslorna tills denna match. Speciellt Mount, då han var riktigt dålig i matchen mot Bayern. Lär dock få chansen här igen mot Bournemouth.
Tammy Abraham skadade sig i veckan och därav lär Oliver Giroud starta.

Startelvor
Bournemouth: Ramsdale; Smith, Cook, Ake, Rico; Gosling, Lerma, Billing; H.Wilson, C.Wilson, King
Chelsea: Caballero; James, Zouma, Rudiger, Azpilicueta; Barkley, Jorginho, Kovacic; Willian, Mount; Giroud

Hemma på Vitality Stadium är Bournemouth inne i ett fint målstim. Fem mål i de två senaste matcherna. Jag tror vi kommer få se ganska tunga huvuden på Chelsea-spelarna här efter förlusten i CL och därav tycker jag Bournemouth ska ha en hyfsad chans till att hitta nätmaskorna.

SPELTIPS: Båda lagen gör mål till 1,75 hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip