Mitt spel: Bournemouth rak seger till 3.20 hos bet365 .

Ett fortsatt formstarkt Bournemouth tar emot Chelsea som befinner sig i en helt motsatt situation. Sex raka förluster och två gjorda mål sedan Frank Lampard tillträdde posten som huvudtränare. Nu ställs man mot ett av ligans formstarkaste lag i Bournemouth som kommer från en 4-1 seger mot Leeds på hemmaplan.

Att man skulle sitta och gå in i det här mötet med en känsla av att Bournemouth är favoriter, det trodde man nog inte i augusti 2022. Men det är där vi är. Chelseas grop blir bara djupare, medan Bournemouth har vänt på den här säsongen på ett väldigt imponerande sätt. Både Bournemouth och Chelsea står inför den här matchen på 39 poäng vardera, och det blir spännande att se om Chelsea kommer studsa ur den här svackan innan säsongen är över.

Chelsea på botten

Jag hade många gånger under den här säsongen trott att det skulle vända för Chelsea. Under Graham Potter såg spelet stundtals bra ut, men man fick trots det inte med sig poäng. Under Frank Lampard får man med sig ännu färre poäng, men nu ser även spelet bedrövligt ut. Inte en enda spelare får ut i närheten av sin kapacitet, och det är inte något man ändrar över en natt.

Samtidigt som Chelseas säsong gått mer och mer utför, har Bournemouths gått i motsatt riktning. Man tar numera även övertygande segrar där man faktiskt är det bättre laget i matcher. Man har även fått igång sina poängspelare i rättan tid, och när spelare och lag är i form har jag svårt att gå emot det.

Hur märkligt det än känns kan jag inte komma ifrån känslan av att allt pekar på Bournemouth. Jag har extremt svårt att se Chelsea få fart på den här säsongen de avslutande matcherna, och speciellt inte på bortaplan, där deras facit är fruktansvärt. När ett lag och en spelartrupp inte spelar i samma takt, då ska det mycket till för att det ska vända över en natt. Det tror jag inte det gör här.
Nej, jag väljer att lägga alla ägg i en korg och spela Bournemouth rak seger till 3.20 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip