Speltips: Chelsea rak seger till 1.79 hos Expekt .

Bournemouth tar emot Chelsea hemma på Vitality Stadium. Bournemouth kommer segerlösa till den här matchen efter två kryss och två förluster på de fyra första matcherna.

För Chelsea tyckte många att det såg väldigt bra ut i inledningen av säsongen, fram till den svaga förlusten senast mot Nottingham Forest på hemmaplan. Allt det som stämde i matcherna innan funkade inte alls mot Forest, och det blir därför spännande att se hur Chelsea ser ut i denna match.

Chelseas skadelista är fortsatt lång, där nyförvärvet Romeo Lavia nu lagts till efter att ha ådragit sig en skada under landslagsuppehållet. Det finns dock chans att mittbacken Badiashile är redo för spel vilket vore välkomnat i defensiven.

Chelsea studsar tillbaka

Jag är tyvärr inte speciellt imponerad av Bournemouth hittills den här säsongen. Man må ha varit väldigt nära att ta säsongens första seger förra omgången, men 2-2 släpptes in sent mot Brentford och man står därför på två poäng efter fyra matcher.

Chelseas förlust senast mot Forest var såklart svag men även överraskande. Jag tycker att Pochettino har något spännande på gång med detta Chelsea, och jag tror man lyckas studsa tillbaka här mot Bournemouth.

Man har en tillräckligt slagkraftig och bra trupp för att klara sig med de skador man har, och speciellt tillräckligt bra för att slå ett, enligt mig, rätt så svagt Bournemouth. Jag väljer därför att backa Chelsea och spela rak seger till 1.79 hos Expekt . Det kanske inte kommer se bländande ut, men jag tror man har goda chanser att lösa segern oavsett.
This is the stats tab
This is the post tip