Tabelltrean Bournemouth jagar Premier League-plats och gästas här av ett Derby som slåss för att undvika degradering. Målsnålt och hörnsnålt? Ja, jag tror det!

Bournemouth är i detta nu tabelltrea och har levererat 62 poäng på 33 matcher. I skrivandets stund är Huddersfield i ledning borta mot West Brom med 1-0, vilket innebär att de tagit över andraplatsen. Hemmalaget för dagen kommer närmast från ett 1-1-resultat mot Peterborough och den poängen var en missräkning. Nu går de för snabb revansch mot Derby, men viktigt att poängtera här är att gästerna slåss för sin överlevnad.

Derby är just nu på 22'a plats, vilket innebär nedflyttning till League One. Gästerna har 24 poäng på kontot efter 36 matcher och upp till "säker mark" skiljer det fem poäng, men då har Derby också en match mer spelad än Reading som de jagar närmast. Senast bortalaget var i farten så spelade de in tre blytunga poäng genom en 2-0-seger mot Barnsley på hemmagräs, men här väntar en tuffare prövning då det delvis är ett topplag de möter, men också bortaplan.

På resande fot har Derby sex raka förluster. Fem av dessa har passerats med under 3,5 mål och jag tror att det kan bli hyggligt målsnålt igen.

SPELTIPS
Under 3,5 mål i matchen kombinerat med under 11,5 hörnor spelas med hjälp av spelbyggaren hos Unibet till 1.64.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip