Tycker Everton ska ses med bra chans mot Bournemouth. Raka tvåan spelas.

Everton ser allt bättre ut under Allardyce. Laget har nu radat upp 8 raka matcher utan förlust och har under den perioden släppt in blott 3 mål. Visst har laget stundtals haft en del tur längs vägen (som mot Liverpool i derbyt), men tycker samtidigt laget imponerar. Svårslagna. Har fortsatt blytunga namn på sakdelistan: Barkley, Baines, Coleman, Gueye och McCarthy, men det är inget direkt nytt. Rooney ett frågetecken här. Har visserligen Man United kommande måndag, men spelschemat är tufft för alla lag just nu.

Bournemouth har en tung skadelista även dem: Adam Federici, Tyrone Mines, Brad Smith, Jermain Defoe och Junior Stanislas ska vara out och de har ytterligare frågetecken utöver dessa. Det här blir femte matchen på 13 dagar för laget, som matchats tätt och tufft: Chelsea, Man City, Liverpool och Man United. Har inte vunnit i ligan sedan mitten av november och spelet ser inte särskilt lovande ut. Bjuder på en hel del i defensiven och senast räddades laget av ett mål som var både offside och hands. Visst kan det krysset kanske ge en viss boost, men ser inte riktigt att laget är särskilt på g.

Jag ser framför mig en matchbild där Big Sam ställer ut en defensiv elva som låter ett självförtroendefattigt och trubbigt Bournemouth föra spelet. Passar Everton ganska bra att få ställa om, något Bournemouths rätt stabbiga backlinje är rätt känslig för. Tycker inte Bournemouth är motiverad favorit till de här oddsen och finner värde i tvåan till 3.50 hos Bethard .

0-1?

This is the stats tab
This is the post tip