Bournemouth att vinna hörnorna spelas när Everton kommer på besök.

Lagens tre senaste matcher.

Bournemouth - West Ham 3-3 ( 7-4 i hörnor)
Man City - Bournemouth 4-0 (4-6)
Chelsea - Bournemouth 2-1 (0-8) EFL cup

West Brom - Everton 0-0 (10-2)
Everton - Chelsea 0-0 (2-7)
Everton - Swansea 3-1 (6-3)

Bournemouth fortsätter att vilja föra spelet, och med det kommer även kontringar emot sig. Blev straffade tre gånger i förra matchen mot West Ham, men Wilson kunde kvittera på övertid och en poäng fick Eddie Howe med sig. Matchbilden lär bli densamma som då, det vill säga ett bortalag som backar hem och är bekväma med att få kontra. Bournemouth är ett "hörnlag" som gillar att spela på sina kanter. Har vunnit hörnmatcherna mot City på bortaplan (4-6) men även mot Man United för några veckor sedan då man lyckades få nio hörnor på Old Trafford. Bournemouth dras med en hel del skador och några som är tveksamma men för det här spelet så tror jag inte det spelar så stor roll då Bournemouth kommer få äga mycket boll även om t.ex King inte kommer till spel.

Everton har gått från att spela fotboll utan några poäng till att försvara sig i 90 minuter och ta poäng. Kan låta tråkigt men det har visat sig vara effektivt. Allardyce har tagit över och det är inte direkt en underhållande fotboll vi får se från de blåklädda. Sen Alladrdyce tog över har laget spelat åtta matcher, man har inte vunnit bollinnehavet i en enda match och det är för mig anmärkningsvärt eftersom det är ändå Everton vi pratar om. Everton kommer backa hem och låta Bournemouth, som vill spela fotboll, få styra spelet och sedan gå på ytor som Bournemouth släpper i försvaret. För där vet Allardyce att han kommer kunna hota Bournemouth.

Trodde vi skulle få att Everton skulle få börja med minst en hörna innan avspark men Unibet tycker det bör bli en jämn fight om hörnorna. Jag håller inte alls med.

Jag spelar Bournemouth -0,5 hörnor @1.75 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip