Eddie Howe har fått en trög start på säsongen. Bournemouth ska idag försöka studsa tillbaka när de blåa från Liverpool gästar Vitality Stadium.

Bournemouth hade två tuffa matcher innan landslagsamlingen. Manchester City hemma och Leicester borta. Det resulterade inte i några poäng och därför känns den här matchen viktig. Inte bara för att det är tre poäng utan också för att inte några negativa tankar ska bubbla så här tidigt på säsongen.

Everton går för att vinna säsongens första bortamatch. Två vinster hemma på Goodison Park, men endast en poäng på bortaplan. Ska laget ta sig in i topp-6 så är inte en poäng mot Crystal Palace och Aston Villa godkänt. Evertons anfallspel såg vasst ut mot Wolverhampton och känslan är att det börjar sätta sig allt mer. Dock såg försvarsspelet inte ut att vara av samma kvalité och när duon King/Wilson står på andra sidan kan det bli jobbigt för Everton.

Det är en liten arena Vitality Stadium och trots att det bara får plats för dryga 10 000 åskådaren så är det oftast ett bra tryck. Att hemmalaget löser den här linan tycket jag ha goda förutsättningar. Finns spets i hemmalagets offensiv samt att Evertons backlinje har haft problem i inledningen.

Jag spelar Bournemouth över 10,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip