Bournemouth under 3,5 skott på mål spelas när Leicester kommer på besök.

Eddie Howe som har fått beröm i England i flera säsonger för det han har gjort med Bournemouth håller nu på att leda laget ner i Championship. Två poäng på de åtta senaste matcher säger en hel del om varför de ligger under strecket. Både West Ham och Watfords vinster igår gör att det ser ut att vara kört. Sex poäng upp till dessa lagen med fyra matcher kvar och där väntar Leicester idag och till veckan är det Manchester City på bortaplan.

Leicester har haft problem efter uppehållet. Gjorde en bedrövlig insats i första halvlek mot Arsenal som borde ha stängt den matchen med alla chanser i första. Leicester fick en chans in i matchen efter ett rött kort och den tog man. Det ser betydligt bättre ut för Leicester med tanke på den poängen samt Chelseas förlust igår. Vinst idag gör att laget tar tillbaka tredjeplatsen.

Leicester ska ta hand om den här matchen mot ett Bournemouth som inför matchen känns besegrade. Första kvarten blir nog avgörande för hur matchen ska sluta. Är Leicester skärpta och inte ger Bournemouth något så vinner de matchen. Kan Bournemouth känna att de kan hota och är med så kan Leicester få problem.

Bournemouth under 3,5 skott på mål @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip