BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.74 hos Bethard .
—-
Liverpool reser till Bournemouth under söndagen i sin första Premier League-match sedan Mohammed Salah rest iväg för landslagsspel.

Utöver Salah kommer man även få klara sig utan Wataru Endo som också är iväg på landslag.
På skadelistan återfinns Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Kostas Tsimikas. Dominik Szoboszlai är också tveksam till spel.

Tappen av framförallt Trent och Salah är givetvis tunga för Liverpool, men offensivt bör man fortfarande ha tillräckligt med kvalité för att få hål på ett ofta lite naivt Bournemouth.

Iraolas Bournemouth har verkligen växlat upp den senaste tiden och är faktiskt skickliga i offensiv riktning. Dominic Solanke har sprutat in mål och runt honom finns spelare med spets.
Defensivt är mittbackskuggen Senesi avstängd vilket försvagar Bompans defensiv en aning.

Bournemouth bjuder upp till dans

Senast Bournemouth gick mållösa från en fotbollsmatch var den 7:e oktober förra året. Att man får hål på Liverpool ser jag som fullt möjligt och rimligt.
Målsprutan Solanke lär även vara angelägen att göra mål mot sin tidigare klubb.

Defensivt tror jag dock man kan få det tufft. Trots Salahs frånvaro finns fortfarande Nunez, Diaz, Jota och Harvey Elliot som ska kunna skapa oreda i de flesta försvar.

Jag tror Bournemouth kommer försöka stå upp mot detta något skade- och landslagsdrabbade Liverpool, vilket bör ge förutsättningar för en öppen matchbild.
BLGM & Ö2,5 mål i matchen spelas till 1.74 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip