Över 2,5 mål i Bournemouth-Man United spelas hos OHMbet eller betfinal .

Tidiga lördagsmatchen i PL och jag tror på mål alltså. PL-statistiken:
8/10 ligamatcher för Man United har gått över 2,5.
7/10 ligamatcher för Bournemouth har gått över 2,5.
Bara Fulham och Arsenal har ett högre målsnitt/match än Man United.

Bournemouth har gjort det bra hittills, inget snack om den saken. Men spelschemat har varit väldigt snällt - har endast ställts mot Chelsea (förlust 2-0) av topp sex-lagen. Har ändå haft flera spelare (Fraser och Wilson) som imponerat stort. Även om spelschemat varit gynnsamt är det imponerande att bara Arsenal, Man City, Liverpool och Chelsea har fler gjorda ligamål hittills. Ser man på xG-statistiken är det tydligt att laget spelat en fotboll som tagit laget till många bra målchanser - har gjort så många mål man "förtjänat".
Eddie Howes lag spelar alltid en offensivt ambitiös fotboll och kommer inte backa hem här.

Man United har hållit en nolla hittills den här säsongen. Vid samma tid i fjol hade laget åtta hållna nollor och fyra insläppta. En följd av att försvarsspelet blivit sämre i år och att De Gea inte är lika överjordiskt bra som han var förra säsongen. Deff-Mourinho stämmer inte så bra överens med verkligheten för dagen.

Samtidigt ser Martial vass ut, Pogba blandar briljans och bedrövligt och Lukaku har äntligen fått nöta bänk. Kanske är det vad som får belgaren att vakna igen? Någonstans där bakom finns Alexis Sanchez, som någonstans har betydligt mer i sig än han visat hos Man United. Bournemouths försvar är knappast världsklass och visst lär Man United få sina chanser här.

Tänkbara elvor:

De Gea
Young, Smalling, Lindelöf, Shaw
Fred, Matic, Pogba
Mata, Rashford, Martial

Begovic,
Francis, Cook, Ake, Smith
Brooks, Cook, Lerma, Fraser
Wilson, King

Kan se bägge lagen näta. Tror faktiskt Man United vinner här (Howes facit mot topp sex-lagen är svagt och jag tror laget är lite hajpat tack vare ett tacksamt schema). 1-2?

This is the stats tab
This is the post tip