Mitt spel: Under 2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 .

Bournemouth tar emot Newcastle på Vitality Stadium!

Bournemouth fortsätter att gå tungt. Åtta raka matcher utan seger och endast EN poäng på dessa åtta matcher är jobbiga siffror. Senast mot Brighton såg man länge ut att få med sig en poäng, men stekhete Mitoma bröt dödläget i matchens slutskede och sköt Bournemouth allt djupare ner i svackan.

Bournemouth har inte lyckats göra mål i fem av deras sex senaste matcher i Premier League, och mot Newcastles otroliga försvar har jag väldigt svårt att se något trendbrott på den fronten här heller.

Bortalaget Newcastle fortsätter chocka alla den här säsongen. Man befinner sig just nu på en fjärdeplats i ligan med en match mindre spelad än Manchester United på tredjeplatsen. Parallellt med detta har man lyckats ta sig till final i ligacupen.
Fortsätter man med det ramstarka försvar man haft hittills den här säsongen kommer man fortsätta ta poäng. Fem av lagets sex senaste matcher har gått under 2,5 mål och mot Bournemouth som har så förbaskat svårt att göra mål letar jag mig dit även här.

Jag tror Newcastle har goda chanser att åka hem med alla tre poängen, men då oddsen har Newcastle som så pass klara favoriter känns under 2,5 mål i matchen klockrent. Statistiken och lagens form pekar verkligen åt det hållet!

Skadeuppdatering:
Newcastle får klara sig utan Bruno Guimaraes pga avstängning, medans Bournemouth kan få tillbaka Solanke, Cook och Tavernier i spel vilket skulle vara välbehövligt.

Förväntad startelva Bournemouth:
Neto - Zemura, Senesi, Mepham, Smith - Anthony, Lerma, Pearson, Ouattara - Moore, Semenyo.

Förväntad startelva Newcastle:
Pope - Burn, Botman, Schär, Trippier - Joelinton, Longstaff, Willock - Gordon, Wilson, Almiron.

This is the stats tab
This is the post tip