Vitality Stadium ger oss ett intressant toppmöte från The Championship denna fredagskväll när tabelltvåan Bournemouth gästas av ett playoff-jagande Nottingham.

Bournemouth är i detta nu tabelltvåa i The Championship och har med det sagt en Premier League-biljett i egna händer. Hemmalaget har samlat ihop 58 poäng och en målskillnad på 49-26 på 30 matcher och så som tabellen ser ut inför kvällens möte så är Bournemouth fyra poäng före jagande Blackburn, men också med två matcher färre spelade.

Nottingham gästar som tabellsjua och noteras för 47 poäng på 31 matcher. De har just i detta nu två poäng att ta ikapp på sexan Middlesbrough, men då har de också en match mer spelad. Tabellen haltar och det är med stor dramatik vi kan se fram emot en rafflande säsongsavslutning, men min idé inför kvällens möte är att gästerna knappast lär lämna Bournemouth med en mycket välbehövlig trepoängare för deras del.

Bournemouth går mot Premier League-kontrakt och formen på hemmalaget är bra. I deras senaste hemmamatch slog de Birmingham med 3-1 och därefter har de hunnit med en 2-1-seger borta mot Blackpool också.

SPELTIPS
Via spelbyggaren hos Unibet snickrar vi ihop 1X (Bournemouth eller oavgjort) samt över 7,5 hörnor i matchen till oddset 1.58 och det synar jag.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip