Bournemouth tar emot Reading på Vitality Stadium och då hemmalaget slåss för en direktplats till Premier League samtidigt som gästerna gör vad de kan för att hålla sig på rätt sida strecket i botten av tabellen är det rimligt att förvänta sig en hemmaseger!

Bournemouth tog senast emot Derby på hemmagräs och den matchen tog värdlaget hem med 2-0. Detta innebär att de nu har spelat in 65 poäng på 34 matcher och med den poängskörden har de två poäng ner till Huddersfield som jagar, men då har Bournemouth också tre matcher färre spelade. Det betyder i sin tur att de har allt i egna händer och det börjar med en match redan ikväll där de bara ska in och leverera en ny trepoängare inför sin hemmapublik.

Reading som agerar bortalag gästar Bournemouth med medioker form. Bortalaget för dagen har tre raka förluster i bagaget och senast föll de klart och tydligt med hela 4-0 mot Nottingham. Innan det nollades de även hemma mot Millwall genom en 1-0-förlust och de har i denna resultatrad även en 4-1-förlust mot Blackpool i bagaget. Detta gör att Reading har noll poäng på de tre senaste och allt detta med en målskillnad på 1-9, vilket inte är snygga papper precis!

Nu väntar Bournemouth på bortagräs och här tror jag helt enkelt inte att gästerna har vad som krävs för att stå emot.
Hemmaseger ihop med att matcher bjuder på minimum två fullträffar är taget!

SPELTIPS
Bournemouth vinner matchen + över 1,5 mål till 1.55 hos Unibet via spelbyggaren.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Formstarke Melker går för 13 rätt igen!




This is the stats tab
This is the post tip