Bournemouth vinner med 2 mål hemma mot jumbon Sunderland. Pengarna tillbaka om Bournemouth vinner med uddamålet.

West Ham-Sunderland 1-0

Bournemouth har ett lag som, om man ska klara sig kvar i Premier League, ska ta sina poäng på hemmaplan. Jag tycker inte truppen är något som sticker ut i jämförelse med dom andra lagen i bottenregionen. Man placerar sig just nu på en 10:e plats vilket får ses som klart godkänt för laget från kusten. På hemmaplan har man tagit 10/12 poäng. Förlorade mot Man United i premiären och senast fick man 0-0 mot Tottenham. Matcherna mellan där är det tre segrar på hemmaplan, mot Hull, West Brom och Everton.

Sunderland som ligger sist får inte alls till det. Man har skrapat ihop 2 poäng på 10 matcherna och i den takten blir det Championship nästa säsong. David Moyes ser inte ut att må bra när han sitter på stolen under matcherna. Han känns uppgiven och verkar inte ha några nya idéer på hur man ska vända på det här mönstret. Man spelade senast mot Arsenal på hemmaplan och var totalt utspelade stora delar av matchen. Arsenal gjorde 1-0 efter 19 minuter och Arsenal hade all kontroll. Sunderland fick straff efter 65 minuter som Defoe utnyttjade. Men det var som Arsenal hade gått på halvfart i början av andra halvlek. Man fattade allvaret och höjde sig och sen stod 4-1 10 minuter senare.

Raka ettan finns till runt 1.65 som jag också tycker är bra men väljer att spela att dom ska vinna med 2 mål och ändå ha livlinan på vinst med 1 mål. Bournemouth är bra på hemmaplan och ställer till med problem för dom flesta lagen i ligan. Sunderland tar inga poäng just nu och spelet man har på planen pekar inte mot en förändring.

Jag spelar Bournemouth -1 asian @2.05 hos bet365 med 4/7u.