Speltips: Bournemouth asian -1,5 till 1.80 hos Betinia .

Bournemouth tar emot Championship-laget Swansea till Vitality Stadium när nästa runda av FA-cupen går av stapeln. Efter avancemang mot QPR respektive Morecambe ska Bournemouth och Swansea nu slåss för en plats i åttondelsfinalerna.

Bournemouth kommer från en tung 4-0 förlust senast mot Liverpool i ligaspelet. Man har nu två raka förluster i ligan, där motståndet dock hetat just Liverpool samt Tottenham. Utöver de förlusterna är man förlustfria de senaste tio matcher och kommer från en väldigt fin period, där tränare Iraola verkligen fått fart på maskineriet.

Swanseas facit den senaste tiden är inte riktigt lika roligt. En blygsam sextondeplats i the Championship. Det ska sägas att man har steppat upp en aning efter en väldigt trevande start på säsongen, men det blandas och ges fortfarande för mycket.
Jag tror absolut inte Swansea kommer ha något med bottenplaceringarna att göra när säsongen lider mot sitt slut, men mycket högre slutar man nog inte heller. Offensivt är man helt okej i sitt kontringsspel, men det släpps in alldeles för mycket mål och det tror jag Bournemouth ska kunna utnyttja.

Bournemouth bör kunna utnyttja Swanseas svaga defensiv

Bournemouth har som sagt gått extremt starkt den senaste tiden, och jag kommer inte lägga speciellt mycket vikt vid förlusten senast mot Liverpool. 4-0 i den matchen var lite väl stora siffror och Bournemouth hade definitivt chanser för att göra både ett och två mål.
Det är möjligt att Iraola väljer att rotera en aning i startelvan, men jag tror man lägger rätt stor vikt vid att gå långt i FA-cupen och lär gå för det ordentligt.

Kommer Bournemouth upp i nivå ska inte Swansea ha speciellt mycket att säga till om, speciellt inte på bortaplan. Vi såg vad Premier League-lag kan göra med Championship-lag under tisdagskvällen när Chelsea slog Middlesbrough med hela 6-1, och skillnaden i kvalité mellan Bournemouth och Swansea skulle jag säga är liknande.
Swanseas defensiv är inte speciellt bra och det ska Bournemouth ha goda möjligheter att utnyttja med sin fartfyllda offensiv.

Bournemouth kommer att styra och ställa, och kommer behöva se upp med Swanseas kontringsspel. Lyckas man med det ska man ha goda möjligheter att vinna den här matchen rätt bekvämt.

FA-cupen är ofta skrällarnas cup, men jag ser inte att Swansea är tillräckligt bra för det.
Vi kopierar spelet som undertecknad rekade på Chelsea under tisdagen mot Middlesbrough som bekvämt rättades. Bournemouth asian -1,5 till 1.80 spelas hos Betinia till den fina torsdagsbollen!
This is the stats tab
This is the post tip