Över 3 mål i Bournemouth-Tottenham blir mitt spel i tidiga PL-matchen.
Spelet innebär vinst om 4 mål eller fler, pengarna tillbaka på exakt 3 mål och förlust vid 2 mål eller färre.
Spelmarknad: ÖU Fulltid

Bournemouth återfinns inför den här omgången på plats 14 i tabellen. Inget särskilt att spela för med andra ord, förutom att det är säsongens sista hemmamatch. Inget att spara på alltså.
Statistiskt har 23 av 36 ligamatcher innehållit över 2,5 mål.

Bournemouth har gjort "övre halvan-tillräckligt" antal mål själva. Dessvärre är det bara de tre lagen som lär åka ur som släppt in fler, där finns förklaringen till varför laget inte slutar högre upp. Är framför allt mot topplagen de läckt:
Sju insläppta över två matcher mot Arsenal, sex mot Man United, fyra mot Man City, två mot Chelsea och fem borta mot Spurs). Offensivt finns spelare som Wilson, King, Fraser och Brooks i laget - samtliga lär jaga lite poäng för att bättra på sina stats. Ett par från den fyrlingen lär vara attraktiva för större klubbar i sommar.

Tottenham är som bekant mitt uppe i en CL-semifinal. Föll mot Ajax i tisdags och ska till Amsterdam för retur kommande vecka. Har fyra förluster de senaste fem matcherna. Gått mållösa från tre av de senaste fyra. Kane saknas helt klart. Småjobbigt läge dock då de behöver ett par poäng till för att säkra CL-platsen. Dras med ett par-tre skador, vilket gör att truppen (som redan från början är rätt tunn) får gå runt på få spelare nu. Senast fick Vertonghen någon form av huvudskada - stort avbräck här. Lär bli ett starkt offensivt lag igen, lett av Son (som var avstängd i CL).

Bournemouth går sällan mållösa från hemmaplan och har inget att spara på här. Bara att ösa på framåt. Lär få sina lägen mot ett CL-fokuserat Spurs. Även Tottenham behöver poäng och lär få sina chanser mot ett Bournemouth-försvar som är allt annat än toppklass.

Finns ingen anledning för framför allt Bournemouth att nöja sig med kryss i en sån här match om det skulle stå 1-1 i andra halvlek.

+0,5 på Bournemouth är nog ett hyggligt spel också, precis som över 4,5 hörnor för hemmalaget till 1.80. Men jag väljer att tro på mål här, båda nätar och något av lagen gör minst två.

Speltips: Över 3 mål - 2.05 SpeedyBet

This is the stats tab
This is the post tip