Europa jagande Tottenham jagar tre poäng i en borta match mot Bournemouth.
Mitt speltips: Rak Tottenham seger till 1.72 gånger pengarna på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Tottenham har fått en ok omstart efter uppehållet och har på fyra matcher två vinster, en oavgjord och en förlust, nu senast en riktig viktig tre poängare när man besegrade Everton hemma med 1-0. Mourinho har sedan omstarten kunnat använda sig av enligt mitt tycke de två bästa spelarna i Tottenham Son och Kane i varje match sedan omstarten och de tror jag han fortsätter med vilket direkt kommer skapa oroligheter i Bournemouth försvaret.

Bournemouth har fått sämsta möjliga omstart och har förlorat fyra av fyra möjliga, nu senast mot United med 5-2. Laget ligger riktigt dåligt i tabellen och riskerar i stor grad nedflyttning då man placerar sig på en näst sista plats, fyra poäng upp till säker match. Laget har en tuff säsong defensivt och saknar exempelvis Charlie Daniels från backlinjen, förlitar sig mycket på mittbacken Ake som är duktig men blir tufft jobba såpass "ensam" mot spelare som Kane och Son.

Tottenham måste verkligen vinna för att ha någon chans på en Europa plats inför nästa säsong. Tror även att deras offensiv löser detta på en defensiv som inte är tillräckligt bra i Bournemouth. Hemmalagets offensiv glänser inte för mycket heller utan vid mål är det ofta en matchavgörande aktion av King som leder till mål. Som sagt tror på Tottenham här då de är betydligt bättre lag och möter ett oerhört formsvagt Bournemouth. Slutresultat 0-2?

This is the stats tab
This is the post tip