Bournemouth tar emot Watford kl 16 och jag tror vi får minst 3 mål i den här matchen.

11 Bournemouth 21 7 4 10 30-37 25
14 Watford 21 6 5 10 23-36 23

Lagens tre senaste matcher:

Hull-Bournemouth 3-1
Millwall-Bournemouth 3-0 (cupen)
Bournemouth-Arsenal 3-3

Watford-Middlesbrough 0-0
Watford-Burton (cupen) 2-0
Stoke-Watford 2-0

Bournemouth som normalt är riktigt bra på hemmaplan, har sett bekymrade ut den sista tiden. Resultaten har inte varit som man önskat och laget har bara vunnit en match på dom 6 senaste. Laget fortsätter att släppa in mål och det blev tre nya i baken senast mot Hull på bortaplan. Bournemouth har släppt in 37 mål den här säsongen och det är bara dom 4 lagen i botten som har släppt in mer mål. Francis är fortfarande avstängd, sen det röda kortet mot Arsenal. Viktig kugge där bak som man får klara sig utan. Sen är det också ett stort tapp att Chelsea kallat tillbaka mittbacken Ake, som gjort framsteg i Bournemouth som mittback.

Watford ser inte heller bra ut just nu och har bara vunnit 1 match dom senaste 7 matcherna. Den matchen var mot Burton i FA-cupen så egentligen inget styrkebesked från deras sida. Målvakten Gomes är mycket osäker till spel här och kommer testas tätt inpå matchen. Backen Janmaat, som varit skadad sen boxing day, är tillbaka i träning och möjligt att han kommer till spel i den här matchen. Amrabat och Guedioura spelar Afrikanska mästerskapen, därför inte tillgängliga. Man har lånat in Tom Cleverley, som man hoppas på blir nyttig på mittfältet.

Två formsvaga lag där det kommer att fightas om tre poäng. Men känslan är dock att vi får se många mål den här eftermiddagen. I Bournemouths senaste 10 matcher har det blivit minst 3 mål i 9 utav dom. Varför bryta den trenden när man saknar viktiga kuggar i försvaret och har full manskap i anfallet. Senaste mötet i höstas slutade 2-2.

Att få dubbla degen på överspelet tycker jag det finns bra värde i att nypa.

Jag spelar Ö2,5 mål @2 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip