Mitt spel: Båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365.

Bournemouth tar emot West Ham på hemmaplan i en match som fortsatt är livsviktig för båda lagen. Bournemouth har i nuläget sex poäng ner till nedflyttningsstrecket medan West Ham ligger i position bakom med endast fyra poäng ner.

Hemmalaget har haft en fin form den senaste tiden med tre segrar på de fyra senaste matcherna. Man tog i den senaste matchen en ordentlig skalp när man besegrade Tottenham på bortaplan med 3-2 efter att ha avgjort sent in på tilläggstid. Just nu får man ses som det hetaste laget av de kandidater som fortfarande har chansen att åka ut, men tränare Gary O´Neil sa i en intervju att man fortfarande är högst indragna i bottenstriden som pågår.

På andra sidan står ett West Ham som för första gången på länge har lite luft under vingarna efter avancemang i Conference League och ett starkt kryss mot Arsenal senast i ligaspelet. Sett till trupp har West Ham underpresterat kraftigt den här säsongen och ska absolut inte ligga så pass långt ner i tabellen som man gör.

Ovisst bottenmöte

I en match som båda lagen helst vill vinna för att distansera sig från botten ytterligare, tror jag det kan bli en svängigare historia än många tror. Lägg därtill att båda lagen kommer med fin form, vilket nog gjuter ett självförtroende i både spelare och ledare att släppa på tyglarna lite.

Känslan är också att speciellt West Ham har så mycket mer att få ut offensivt än man har fått under den här säsongen i ligaspelet. Nu gjorde man två mål senast mot Arsenal i ligan och fyra mål mot Gent. Jag tror definitivt inte man lämnar Vitality Stadium mållösa. Det tror jag inte heller Bournemouth gör, där anfallsspelet faktiskt fått lite fart under den senaste tiden och med lite mod i ryggen i form av hemmasupportrarna tror jag på mål från båda lagen i en match som båda lagen vill vinna. Mitt spel blir därför båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip