Bajen slår BP i dagens träningsmatch? Jag vill tro det. Rak tvåa spelas.

Årets andra match för Hammarbys del. Förlorade mot Las Palmas med 2-0 på ett träningsläger i veckan. Nu väntar årspremiär på svensk mark, matchen spelas på Grimsta. Räkna med bra stöd från en relativt månghövdad publik som vill se sitt lag under nye tränaren. Tror även att Michelsen är sugen på att göra ett bra resultat för att få en skön start framför fansen. Även fast det är träningsmatch och "vi fokuserar på prestation, ej resultat", är det som gäller utåt.

Bajen ställer upp med ett okej lag. En bra blandning av rutin och ung hunger.

Hammarbys startelva:

Ögmundur Kristinsson
Birkir Már Sà¦varsson, Joseph Aidoo, Bjà¸rn Paulsen, Mats Solheim
Arnà³r Smárason, Kennedy Bakircioglu, Dusan Jajic, Leo Bengtsson
Pa Dibba, Rà´mulo

Tror det är en stor fördel att Bajen lirat en match redan. Första för året är ofta väldigt ringrostig.

Just årspremiär är det för BP. Säsongens första träningsmatch. BP gick upp i Superettan förra året efter en bra div 1 norra-säsong. Har väl inte värvat något speciellt tycker jag. Ung och talangfull trupp som säkert kommer greja en stabil mittenplacering i SE. Tappat förra säsongens bäste målskytt Vecchia (till Sirius).

Bajen ska ju vara en klass bättre eftersom det skiljer en division. Försäsongsmatcher kan sudda ut detta, men i det här fallet borde Bajen ligga snäppet längre fram än BP, i och med att Hammarby redan spelat en match.

Kom igen Bajen!


This is the stats tab
This is the post tip