BP har nu chansen att helt säkra den Allsvenska platsen. Laget hade en tuffare start på serien men sedan har det inte varit något snack om saken att BP skulle vara med in i det sista. Senast blev det en stark bortaseger mot Norrby där BP punkterade matchen redan i den första halvleken. Nu är man äntligen på Grimsta igen och det med champagnen på kylning.

Brage står på andra sidan och ska försöka sabba festen. De själva har fortfarande chansen att knipa den sista kvalplatsen men det ska mycket till för att göra det. Laget har fått fyra chanser att hänga på men alla chanser har slutat i besvikelse. Matchen senast mot Skövde var bland de tråkigare man sett i årets Superettan. Kändes som båda lagen var mätta och inte hade någon energi för att offra allt för en chans på kvalplats. Men en bra säsong överlag iallafall hos Brage och de kan vara stolta som ändå varit med så länge på toppen.


____

Detta är BP:s match från början till slut och jag tror inte att Brage har vad som krävs för att störa varken kvalitets- eller motivationsmässigt. Håller det enkelt här och spelar raka hemmasegern till 1.66 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip