Silkeborg slog till med en liten skräll hemma mot AGF i går till 1,70. I dag spelar jag på erfarna Roskilde mot nykomlingen Brabrand.

Den här matchen skulle ha spelats i helgen men regnade bort. Nu är det i alla fall dags och med en tidigt satt avsparkstid.

Brabrand åkte ur med buller och bång sist de var i division 1, alltså motsvarigheten till Superettan. Och jag tror det blir samma lika den här säsongen. Brabrand är en riktigt liten klubb som knappt har någon publik och som inte har lyckats förstärka nämnvärt under transferfönstret. Det är snarare så att laget blivit försämrat. Man tappade bland andra Mathias Haarup som gick till Superligan och Hobro. Nyförvärven är inte av det superetablerade slaget heller.

Träningsmatcherna? Torsk med 7-1 mot AGF, 3-1 mot Fredericia och 4-2 mot Horsens. Imponerar inte direkt.

Roskilde var med och slogs i toppen förra året men fick ge sig i slutändan. Laget slutade ändå topp 5 och truppen är ganska oförändrad mot förra säsongen. Roskilde borde definitivt sluta på övre halvan även i år och även om en premiär är en premiär, så bör de ha kvalitet nog att ta tre poäng i kväll. Oddset är för bra för att inte testas.

SPELTIPS
Lägger en slant på Roskilde till 1,98 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip