Push 0 asian Tyskland i matchen mellan Italien - Tyskland i går (0-0). Tror på Gillingham i omspelet mot National League-laget Brackley Town.

Förra mötet
Gillingham - Brackley Town 2-2

NATIONAL LEAGUE NORTH
8. Brackley Town 16 8 6 2 27 18 +9 30

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Boston United - Brackley Town 2-3

LEAGUE ONE
17 Gillingham 17 5 5 7 24 30 -6 20

Formen
V, V, O, F, O

Senaste match
Gillingham - Northampton 2-1

Brackley Town chockstartade med två tidiga mål borta mot Gillingham. Hemmalaget kom tillbaka snabbt till 2-2 men lyckades inte få in ett avgörande i andra halvlek. Matchen slutade oavgjort och således omspel i kväll på Brackley Towns hemmaplan. Sedan dess har både lagen skördat framgångar. Brackley slog non league-laget Wellingborough med 5-1 i något som kallas Northamptonshire Senior Cup, och tog en 2-3-seger borta mot Boston United i ligan efter 0-3-ledning och hattrick av Diggin. Detta är dock National League och två divisioner upp finner vi Gillingham. En lite svajig säsong så här långt och placerar sig en bit ovanför strecket nedåt, men laget har en bra trend nu. De slog ut West Brom U23 i EFL Trophy med 0-2 på bortaplan och besegrade dessutom Northampton Town med 2-1 i ligaspelet nu i lördags. Detta efter ett mål på tilläggstid av Emmanuel-Thomas. Uppåt hos gästerna är också att en del skadade spelare är tillbaka i laget. Nu har man mött Brackley en gång redan och vet vad som väntar, tror inte de ska behöva bli lika "chockade" i returen.

- Vi är i ett bättre läge nu än inför den första matchen. Vi åkte inte på några skador i lördags, och det var första gången den här säsongen jag behövde fundera på vilka jag skulle ha på bänken. Det ger oss fler alternativ, större flexibilitet. Vi börjar bli konkurrenskraftiga, säger coach Edinburgh i Gillingham.

SPELTIPS
Brackley Towns överraskningsmoment borde inte vara lika stort i det här mötet. Gillingham har fått tillbaka skadade spelare och kommer från en skön trepoängare. Tror på det högre rankade laget till 1,90 (-0,5) hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip