SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Nykomlingen Akropolis reser upp till Borlänge för bortamatch mot Brage på torsdagen.
Mitt speltips: Rak seger på hemmalaget.
2.20 hos bet365 .

Akropolis kommer från två otroligt starka segrar:
- 2-0 hemma mot Västerås.
- 3-2 borta mot seriefavoriten Halmstad.

Har tabellraden 3-4-1 och målskillnaden 12-9. Med det har de väl visat att de blir att räkna med den här säsongen och att de inte behöver vara så oroliga för kontraktet. Truppen består av en rätt skön samling spelare där många har ett förflutet i andra stockholmslag. Här tycker jag dock oddset på Brage stigit väl högt. Nog för att Akropolis imponerat hittills, men över tid tror jag ändå de är ett mittenlag snarare än ett toppenlag. Har sprungit lite väl bra och har fått med sig lite för många poäng sett till hur matcherna faktiskt sett ut. Enligt statistiktjänsten jag använder "borde" de tagit 7,9 poäng - de har tagit 13. Assisterande tränaren i Akropolis, Athanasios Papadopoulo:
- Jag tycker vi har kommit in i det mer och mer. Vi har inte utvecklat spelet något mer utan vi har fått stolpe in på slutet. Egentligen har vi spelat på ett liknande sätt hela tiden

Brage kvalade till Allsvenskan i fjol. Sedan dess har de tappat Morsay och nu senast Kouakou. Den senare har dock knappt spelat i år, så Brage är vana vid att klara sig utan honom. Här är dessutom Sellin skadad. Men en tänkbar elva känns ändå stark med Pllana, Anton Lundin och Hellberg bland annat. Har raden 4-1-3 med målskillnaden 11-12 hittills, men tycker schemat varit rätt tufft:
- Är ett av tre lag som spelat bara tre hemmamatcher. I Superettan är jag inne på att tomma läktare har mindre inverkan än vad det har i Allsvenskan. Så hemmaplansfördel borde fortfarande finnas där ungefär som tidigare år.
- Har redan ställts mot J Södra, Sundsvall, Degerfors och Halmstad - vilket är en tänkbar toppfyra när vi summerar säsongen.

Tror inte Brage är med och kämpar om kvalplats i år, men håller dem ändå som ett topp sex/sju-lag i den här serien. Borde hamna en del poäng före Akropolis när säsongen summeras. Här har oddset tickat upp på nivåer som gör att jag måste syna hemmasegern. Akropolis är bra, men det blir nog inte helt lätt att ladda om efter segern mot Halmstad i lördags. Tycker Brage är motiverade favoriter och när vi får 2.20 på raka ettan hos bet365 tycker jag det är spelvärt.

This is the stats tab
This is the post tip