Jag gillar spelet Brage över 1.5 mål hemma mot Gais till 1.75 hos bet365 .

Brage gör det riktigt bra i Superettan och kan i och med seger i kväll på klassiska Domnarvsvallen gå upp i serieledning.
Brage är ett väl ihopspelat lag, fått ha samma stomme flera år i rad. Vilket så klart är extremt positivt, dessutom knöt man förra sommaren upp division 1-fotbollens bästa spjutspets i Christian Kouakou.
Den förra AIK-spelaren gjorde det riktigt bra i Nyköping och har inte alls oväntat fortsatt att leverera även i Superettan. Han var med i samma pojklandslag som bland andra Muamer Tanković. Håller så klart inte den nivån, men lär i alla fall studsa tillbaka till Allsvenskan.
På endast 15 starter har Christian Kouakou gjort 11 mål och han är den största anledningen till att Brage lyft sig från att vara ett mittenlag till att vara med i den absoluta toppen av ligan.
Men Brage har som sagt ett starkt lag även i övrigt med starke mittbacken Mattias Liljestrand, sedan har man även fått ett lyft av nyförvärv som Seth Hellberg och Jonathan Morsay.
Brage är lite nya ÖFK (tänker jag inte på allt korrupt som klubben håller på med nu), hittat lite opolerade spelare lägre ned i divisionerna och fått dom att underkasta sig ett lagtänk.
Så Brage är kompetent.
Till Borlänge kommer i kväll Gais.
Ett Gais som lite turligt fick ett lyft efter man kickat sin tränare Bosko Orovic. Man tog då två raka segrar innan man förlorade fyra i rad.
Nu senast krigade man ned BP på hemmaplan.
Men det var på Gamla Ullevi.
Och då hade man kaptenen Marcus Bergholtz (20/1) som fältherre på innermittfältet. Han saknas på grund av skada ikväll. Enormt avbräck.
Man har även nytt frånfälle i Aiden Harvey (16/0) som är avstängd. Sedan tidigare saknas Emil Wahlström (10/0), Andreas Östling (4/0), Predrag Randjelovic (19/1).
Brage över 1.5 mål är ett bra spel till 1.75 hos bet365 (hittas under fliken mål).
Ett annat gångbart spel för den lite tuffare är Brage -1.5 mål till hela 2.675 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip