Brage tar emot Landskrona på lördagen.
Mitt speltips: Hemmalaget vinner med insatsen tillbaka vid oavgjort. LeoVegas , Unibet eller Expekt .

Fyran Landskrona ställs mot kvalplatsplacerade Brage. Skiljer nio placeringar, men bara 13 poäng mellan lagen. Är inne på att det är bra läge för Brage som underdog här.

Nykomlingen Landskrona har gjort en ruggigt bra säsong hittills, men har tappat lite fart med fyra förluster på senaste fem matcherna. Tungt med dubbla förluster i derbyna mot Helsingborg. Är delvis beroende på en del skador där bland annat Sumar Almadjed gått sönder. Sen är känslan att de kanske sprungit lite väl bra under stora delar av säsongen. De är trots allt nykomlingar med en i många stycken hemvävd trupp. Det ska inte vara möjligt att hänga med i toppen ända in i mål är min känsla. Sett till expected points har de fått fler poäng än vad som är rimligt sett till hur matcherna såg ut. Hela säsongen har de också varit lite av ett utpräglat hemmalag med 23/31 poäng på hemmabana. Två avstängningar här dessutom.

Brage är en av besvikelserna rent poängmässigt. Borde kunna göra det bättre med en trupp där de har en hel del spelare som borde ha rutin/klass nog för den här serien. Haft problem med skador och tränare Saarenpää har ryktats få sparken. Men en del spelare har kommit tillbaka och flera prestationer senaste tiden har varit rätt så bra. Visat sig svårslagna. Behöver omvandla vissa av kryssen till vinster nu.

Superettan är en jämn serie där alla kan slå alla. Tycker det här är ett väldigt högt odds på ett hemmalag när det i grunden inte borde skilja så mycket mellan lagen. Känslan är att ett bortasvagt Landskrona är på lite nedgång formmässigt och inte är inne i samma flow längre. Ett poänghungrigt Brage borde ha alla möjligheter att inte förlora på hemmaplan.

Speltips: Hemmalaget vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

This is the stats tab
This is the post tip