På Domnarvsvallen i Borlänge drar Brage igång säsongen och detta genom att ta sig an Örebro SK som trillade ur Allsvenskan i fjol. Min idé inför avspark är att vi kommer bjudas på sevärd premiär där över 2,5 mål spelas till 1.82 hos Lucky Sports .

Brage kliver in i denna hemmapremiär som knappa favoriter. Hemmalaget har i deras sista framträdande inför seriestarten levererat en 3-3-match mot Sirius på bortagräs och innan det körde de över Gefle med 3-1 på hemmaplan. Nu väntar säsongspremiär och Brage vill säkerligen få en bra start på säsongen mot ex-allsvenska Örebro!

Gästerna genrepade senast mot Degerfors och den insatsen vill man nog väldigt gärna glömma. Det blev nämligen förlust för Örebro och det med smärtsamma 5-0 dessutom. I ärlighetens namn har gästerna inte direkt imponerat under försäsongen och här sälls de mot ett Brage som säkerligen känner positiva vibbar inför avspark, vilket även bör synas och märkas på planen, tror jag.

Lagen möttes i en träningsmatch i fjol och då bjöds vi på en 1-1-match. Nu är det seriepremiär och det är tre poäng på spel per omgående. Båda lagen vill såklart inleda starkt, vilket får mig att tro att matchen kommer bli målrik och sevärd.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.82 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip