Speltips: Asian under 3 mål till 1.74 hos Pinnacle

________

Brage har varit ojämnt i sitt spel hittills, och deras kontrakt är långt ifrån säkert för tillfället. Trots några imponerande prestationer tenderar de att inte upprepa framgångarna regelbundet. Denna kommande match mot Skövde, som befinner sig i nedflyttningszonen, är dock av enorm betydelse. Skövde har plötsligt börjat hoppas igen, trots att de tidigare betraktades som chanslösa. Nu har de en sista möjlighet att kämpa sig upp i kvalstriden.

Brage
Senaste match: Östersund - Brage 2-0
xG: 0.56 - 0.5
Skott/Skott på mål: 10/4 - 8/0
Possession(%): 56 - 44
Hörnor: 5 - 4
En match där båda lagen mer tog ut varandra och inte skapade några farliga målchanser. Brage som vanligtvis brukar vara vassa i omställningsspelet blev nedstängda av sin egna medicin och ett effektivt Östersund kunde ta en 2-0 seger. Förlusten för Brage innebär att det fortsatt är lite nerv i bottenstriden.

Skövde AIK
Senaste match: Skövde AIK - Landskrona 4-2
xG: 1.76 - 1.09
Skott/Skott på mål: 8/5 - 16/4
Possession(%): 22 - 78
Hörnor: 4 - 6
Ett Skövde som man aldrig får räkna ut. Speciellt inte på hemmaplan där man alltid bjuder upp till dans och trots idel förluster i år så ger laget aldrig upp. Det skapades mycket öppna målchanser men utdelningen skulle komma i andra halvlek där hela fyra mål gjordes i matchen. Efter segern har Skövde känning igen att sikta mot kvalplatserna så räkna med ett heltaggat, motiverat Skövde återigen.

Viktig match i kampen om nytt kontrakt - mer avvaktande matchbild?

Båda lagen är som bäst när de får vara samlade defensivt och utnyttja snabba kontringar. Inget snack om saken att Skövde AIK kommer köra på samma vägvinnande taktik även här som mot Landskrona. De vet att Brage är tydliga favoriter och ska vinna en sådan här match för att säkra kontraktet, för sedan väntar lite tuffare matcher med fåtalet omgångar kvar. Tror att ett lågt och samlat Skövde sätter matchbilden här och Brage är inte speciellt bra i det uppställda spelet, det säger nästan sig självt att deras två storsegrar kommit med decimerat manskap. Är inne på en tight matchbild här när viktiga poäng står på spel.

Speltips: Asian under 3 mål till 1.74 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip