På Brann Stadion i Bergen tar tabelljumbon Brann i den norska Eliteserien emot mittenlaget Lilleström. Brann kommer till matchen med två raka förluster i ryggen och ses ändå som en liten favorit till seger. Märkligt med tanke på att Lilleström har en fin form med fyra segrar på de fem senaste ligamatcher. Inget av lagen har direkt öst in mål inledningsvis av säsongen. Båda lagen försvarade sig väldigt bra i sina senaste ligamatcher och därmed kan vi få bjudas på en rätt så målsnål tillställning.

Att Brann bara har plockat 4 poäng efter tio omgångar är under all kritik. Det stora problemet har legat i försvaret som har släppt in flest mål av alla, nämligen 21 mål. Då har Brann spelat ett par matcher fler än många andra bottenkonkurrenter. Hemmaspelet är ändå okej och det är där som nästan alla poängen har kommit. Senast gjorde Brann en bra match mot FK Haugesund, där det var mållöst fram tills kvarten kvar. Toppanfallaren Ibrahima Wadji hittade då nätat och Brann åkte på en 0 - 1 förlust.

Lilleström är ett av de formstarkaste lagen i den norska toppdivisionen, som har klättrat många positioner, i och med att de har tre raka segrar bakom sig. Laget har tidigare haft bekymmer med att näta, då 9 mål har kommit på 7 matcher. Dock är de fortsatt starka i defensiven med lika många insläppta mål. Senast höll de nollan mot klassiska Rosenborg, där Paal Andre Helland nätade tidigt men utgick skadad strax därefter. Han är ett avbräck i offensiven, som i övrigt har haft det tufft inledningsvis på säsongen.

Eftersom både Brann och Lilleström har visat starkt försvarsspel i sina senaste kamper, samt att inget av lagen har stått för det där lilla extra i anfallsspelet, kan detta bli en försiktig affär. Brann är desperata efter poäng. Då det såg bra ut senast kan de mycket väl lyckas att hålla tätt bakåt. Lilleström likaså. Därmed lägger jag ett spel på att vi får se max två mål totalt i matchen.

Speltips Brann - Lilleström:
Under 2,5 mål. Odds 1.95 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Brann:
Eirik Holmen Johansen, Ruben Kristiansen, Ole Kolskogen, Kristoffer Barmen, Ole Blomberg, Daniel Pedersen, Mathias Rasmussen, Petter Strand, Kasper Skaanes, Aune Selland Heggeboe & Moonga Simba.

Preliminär startelva - Lilleström:
Mads Hedenstand, Espen Garnaas, Igoh Ogbu, Philip Sloerdahl, Eskil Smidesang Edh, Kaan Kairinen, Ifeanyi Matthew, Gjermund Aasen, Vetle Dragsnes, Daniel Gustavsson & Thomas Lehne Olsen.
---

This is the stats tab
This is the post tip