Copá America inleds under natten till lördag och Brasilien vs Bolivia öppnar turneringen på Morumbi i Sao Paulo.
Oddsen på Brasilien har sjunkit i botten och har man inte varit ute i tid så skulle jag avråda från att placera handikappspel på hemmalaget – då kan man avvakta till eventuellt livespel. Ett odds som inte har rört något på sig är att Brasilien gör mål på straff till 3,50x och det ser jag värde i. Tite och Brasilien kommer pressa högt och spela rörligt runt Bolivias straffområde. Bör generera i flera bra lägen. Mindre insats.

Brasilien har inte vunnit Copá America sedan 2007 och detta året spelas turneringen på brassarnas hemmaplan. Efter uttåget i kvartsfinal i VM förra året kräver nu brassarna guld – och visst har truppen förutsättningarna.
Trots Neymars frånvaro finns starka namn som Jesus, Firmino, Richarlison och Coutinho i offensiven. Även 22-åriga Neres i Ajax är en frisk fläkt, bör få speltid även han.
Brasilien träningsspelade mot Honduras häromdagen. Resultatet? 7-0. Jesus x2, Thiago Silva, Neres, Firmino, Richarlison och Coutinho skrevs in i målprotokollet. Coutinhos mål på straff och det är precis i de banorna jag tänker även i denna match.

Honduras har en världsranking på 61 och Bolivia har 62 – räknar inte med något bättre motstånd här. Även om jag har svårt att se matchen sluta 7-0 nu när det är tävlingsmatch.
Bolivia kommer inte till sommarens turnering med de bästa förutsättningarna. Sämst rankade i turneringen och utan vinst på de sju senaste matcherna. Laget har heller aldrig vunnit borta mot Brasilien. Spelade visserligen 0-0 mot just Brasilien senast i VM-kvalet men svårt att se det hända igen här. Truppen består mest av inhemska spelare och har ingen som står i något rampljus i ett europeiskt lag. Även en ny tränare som endast hunnit coachat laget fyra matcher – stadig press.

Det brasilianska folket stöttar sitt lag till 100% och truppen ska vara mycket motiverade. Hemmalaget kommer ha massvis med bollinnehav, är mycket tekniskt skickliga samtidigt som majoriteten av spelet kommer att ske runt och i Bolivias straffområde. Jag gillar förutsättningarna. Brasilien fick en straff i träningsmatchen mot Honduras senast och att något i Bolivias lag ska tappa huvudet i något situation ser jag absolut möjligt.

Preliminära startelvor:
Brasilien: Alisson – Alves, Marquinhos, Silva, Luiz – Arthur, Casemiro, Coutinho – Richarlison, Jesus, Neres
Bolivia: Lampe – Bejarano, Haquin, Jusino, Bejarano – Castro, Galindo – Saavedra, Justiniano, Chumacero – Martins

SPEL: Att hemmalaget gör mål på straff till 3,50x
Hos Unibet

Twitter @ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip