bet365 livestreamar matchen.

Finalmatchen i sydamerikanska Copa America i Brasilien spelas mellan Brasilien och Peru, där marknaden har värdsnationen som en megafavorit till cirka 1,30 i odds. Detta är en match som Brasilien återigen bara ska vinna med storsiffror. Lagen möttes i gruppspelet och då blev det 5 - 0. Förmodligen blir det inte lika stora siffror i detta möte, men Brasilien ska ändå med den fina formen de har klara av att vinna stort mot Peru och täcka handikapp linan till dubbla pengar.

Det som har imponerat mest, egentligen under hela mästerskapet, är att Brasilien inte har ännu släppt in något mål. Försvaret ihop med Liverpool målvakten Alisson Becker har varit hur stabila som helst och klarat av att hålla nollan i samtliga matcher (utom straffsparkarna mot Paraguay). Brasilien har klarat av att hålla undan Argentinas blytunga anfallare och borde ha goda chanser att göra det även mot Peru, som kör med Jose Paolo Guerrero ensam på topp. Det gick ju bra senast.

För då vann ju Brasilien med 5 - 0 i den sista gruppspelsmatchen. Brasilien ägde den matchen från start till slut, där 5 olika målskyttar gjorde varsitt mål och Gabriel Jesus missade straff på övertid. Det blev 9 skott på mål, samt 8 utanför och ett bollinnehav på 66 % totalt. Jag räknar med att det blir även fallet i finalmatchen och då ska chanserna vara goda till att Brasilien också lyckas med att göra en hel del mål framåt igen och täcka handikapp linan på Brasilien -1,5 mål i matchen.

Peru slog förvisso Chile rättvist i semifinalen, men Chile har en måltorka och det borde ha blivit ett annat resultat än 3 - 0 till Peru. I övrigt har inte Peru varit så lyckosamma på att göra mål, bortsett från matchen mot slagpåsen Bolivia. Det har blivit noll mål framåt mot Venezuela, Brasilien och Uruguay - så jag tvivlar på att Peru spräcker Brasiliens nolla i turneringen, samtidigt som Peru kommer att ha stora problem med att hålla tätt bakåt, med tanke på vilka lägen motståndarna har haft mot dem.

Allt talar för att Brasilien vinner mästerskapet på hemmaplan och jag är övertygad om att de också gör det - med stora siffror. Det erbjuds dubbla pengar på att Brasilien vinner med -1,5 mål i handikapp och det finner jag ett stort värde i. Så jag spelar på Brasilien -1,5 mål till 2,01 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Brasilien:
Alisson Becker, Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro, Arthur, Casemiro, Gabriel Jesus, Philippe Coutinho, Everton & Roberto Firmino.

Preliminär startelva - Peru:
Pedro Gallese, Miguel Trauco, Luis Abram, Carlos Zambrano, Luis Advincula, Yoshimar Yotun, Renato Tapia, Edison Flores, Christian Cueva, Andre Carrillo & Jose Paolo Guerrero.
---

This is the stats tab
This is the post tip