bet365 livestreamar matchen.

I omgång 2 av den sydamerikanska Copa America, som spelas i Brasilien, är hemmalaget favorit tippade till seger på Itaipava Arena Fonte Nova när de ställs mot Venezuela. Marknaden är nere i 1,15 i odds och övertygad om att detta blir en målrik match. Själv är jag lite skeptisk till det, dels då Brasilien inte kommer att vinna alla sina matcher med 3 - 0 och dels för att Venezuela försvarade sig riktigt bra i debuten. Det ska inte erbjudas nästan dubbla pengar på att Brasilien "bara" gör max två mål.

För att det är inte alltid så enkelt att spela dessa stora mästerskap på hemmaplan, även om landslaget har ett stort stöd från publiken. Brasilien startade riktigt segt i den första matchen mot Bolivia, där den första halvleken slutade mållöst. Brasilien behövde få ett straff i minut 50 för att det hela skulle lossna. Efter två mål av Philippe Coutinho och ett mål av Everton i slutskedet av matchen kunde Brasilien vinna öppningsmatchen med 3 - 0. Det var en stark insats men nu väntar tuffare motstånd.

Det är också värt att notera att Brasilien har stärkt defensiven med Casemiro och Fernandinho som mittfältsgeneraler. Dock så är det inte lika hett framåt utan skadade Neymar, enligt mig. De som ska göra målen förutom Philippe Coutinho, som får spela släpandes på mittfältet är David Neres, Roberto Firmino och Richarlison. Det är givetvis helt okej spelare, men de skrämmer inte direkt slag på några motståndare, i alla fall inte till den nivån att man ska räkna med att det bli minst tre mål från Brasilien.

Detta då Venezuela försvarade sig utmärkt i den mållösa första matchen mot Peru. Anfallaren Jose Salomon Rondon fick jobba mest ensam på topp medan de övriga i laget fokuserade på försvarsspelet och gjorde det med bravur. Det blev till slut en jämn match, även om Venezuela fick spela en man kort med en kvart kvar av matchen. Vänsterbacken Luis Del Pino drog på sig två gula kort och visades ut, men ersättaren Ronald Hernandez täckte upp väldigt bra på kanten - så inget avbräck där, i mitt tycke.

Om vi tittar på historien så har Brasilien endast en gång lyckats göra tre mål på Venezuela, under de 10 senaste åren, då lagen har mötts fem gånger totalt. Brasilien ska givetvis vara megafavoriter till seger, men bör inte vinna denna match så pass enkelt, då Venezuela har visat styrka i försvaret, även i träningsmatcherna innan Copa America. Marknaden erbjuder 1,90 i odds på att Brasilien gör under 2,5 mål i matchen. Alltså kan Brasilien fortfarande vinna med 1 - 0, 2 - 0 och 2 - 1, för att spelet ska rättas.

Det finner jag värde i och lägger ett spel på Brasilien under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Brasilien:
Alisson Becker, Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Filipe Luis, Casemiro, Fernandinho, Philippe Coutinho, David Neres, Roberto Firmino & Richarlison.

Preliminär startelva - Venezuela:
Wuilker Farinez, Roberto Rosales, Jhon Chancellor, Mikel Villanueva, Ronald Hernandez, Junior Moreno, Tomas Rincon, Yangel Herrera, Jhon Murillo, Jefferson Savarino & Jose Salomon Rondon.
---

This is the stats tab
This is the post tip