Fredagen den 13'e väljer undertecknad att göra debut som spelrekare här på R&K och det gör jag genom att presentera ett speltips på att båda lagen gör mål (BLGM) i Premier League-premiären mellan Brentford och Arsenal på Brentford Community Stadium.

Brentford tog steget upp till Premier League förra säsongen och detta genom att ta hem slutspelet då de missade topp två-placering (direktplats) med fyra poängs marginal. Slutspelet blev dock ett lyckat sådant då avancemanget löste sig ändå och det som sker i London ikväll är efterlängtat då hemmalaget inte huserat i det engelska finrummet på 74 (!) år.

Jag förväntar mig ett heltaggat hemmalag som kommer ge allt och lite till för en bra start på säsongen. Arsenal hör till storlagen i England och att få dra igång säsongen mot ett på pappret starkt motstånd är en bra grej för en nykomling. Ett bra resultat för hemmalaget ikväll kan bli mycket värt när säsongen summeras och min känsla är att Arsenal får se upp.

Arsenal har Thomas Partey på skadelistan och han kommer inte spela i denna PL-premiär, vilket är ett minus för gästerna. Offensivt sett finns det dock många duktiga spelare som Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang och Nicolas Pépé för att nämna några.

Brentford har å sin sida Ivan Toney och Bryan Mbeumo på topp, där den förstnämnde gjorde 33 mål på 48 matcher i fjol.

Jag tror på en sevärd match mellan två lag som gärna inleder med full pott och väljer därför att spela BLGM till 1.95 med 2/5 units hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip