Premier League är tillbaka efter en helgs uppehåll med en spännande match på Gtech Community Stadium.

Bortalaget Arsenal åkte på säsongens första poängtapp i ligaspelet, tillika förlust, senast mot Manchester United. Efter det studsade man dock tillbaka med en 2-1 seger i Europa League borta mot FC Zurich efter mål av debuterande Marquinhos och Nketiah.
Arsenal kommer komma utvilat till matchen efter att även ha fått nästkommande Europa League-match mot PSV Eindhoven inställd. Jag tror inte förlusten mot United har satt sig speciellt mycket huvudet på Arsenal, trots förlusten. En klart godkänd prestation och en väldigt fin start på säsongen gör att Arsenal åker till denna bortamatch med både ett gott självförtroende, och utvilade nyckelspelare.
Det ryktas även om att Thomas Partey tränar fullt och bör åtminstone kunna ta plats på bänken till denna match, vilket är en ordentlig boost för bortalaget.


Hemmalaget Brentford har startat säsongen starkt! Med endast en förlust på de inledande sex omgångarna står man på en fin 8:e plats. Det ska sägas att tre av dessa fem förlustfria matcherna är kryss, men det är en styrka att inte förlora matcher. Thomas Franke har fått fart på en spännande trupp, där Ivan Toney har fått igång målskyttet ordentligt och står på fem gjorda mål redan, och kommer från ett hatt-trick senast hemma mot Leeds.

Här tror jag dog Brentford får det tufft. Det är ett annat Arsenal i år under Mikel Arteta. Ett starkt försvar och ett väldigt
frejdigt och kontrollerat anfallsspel har tagit Arsenal till en ny nivå. Absolut att Brentford kan göra mål, men att stå emot
ett utvilat och välfungerande Arsenal över 90 minuter plus tillägg kommer bli svårt, och när man då får Arsenal rak seger till ett så fint odds som 1.83 hos Pinnacle , då är det bara att köra i min bok!

Mitt spel blir alltså Arsenal rak seger till 1,83 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva Arsenal:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Xhaka, Partey - Saka, Ödegaard, Martinelli - Jesus.

Preliminär startelva Brentford:
Raya - Hickey, Jansson, Mee, Henry - Jensen, Janelt, Ghoddos - Mbuemo, Toney, Wissa.
---

This is the stats tab
This is the post tip