Brentford Community Stadium bjuder på Londonderby under lördagskvällen och detta då nykomlingen Brentford tar emot Chelsea.

Chelsea har öppnat Premier League-säsongen 21/22 riktigt starkt och är just nu i topp av tabellen. 16 poäng på sju matcher är gästernas facit och deras målskillnad är 15-3 efter sju matcher. Fem vinster, en oavgjord och en förlust är ett bra utfall och att de står kvar på enbart en förlust efter detta möte är ingen högoddsare då Chelsea kliver in i detta Londonderby som favoriter, konstigt vore om inte.

Brentford som tagit steget upp till Premier League inför den här säsongen har hittills varit en riktigt positiv överraskning. Hemmalaget är just nu tabellsjua och har hittills skrapat ihop tolv poäng, vilket är riktigt bra gjort. Brentford har nyligen mött West Ham borta där de vann med 2-1 och innan det hade de Liverpool på besök här och då slutade det mycket överraskande 3-3.

Det Brentford har gjort hittills i ligan är inget de ska skämmas över. De har anpassat sig till Premier League-spel riktigt bra och ska inte skämmas för sina insatser, snarare tvärtom.
Jag tror de kommer fortsätta ta för sig och kunde de göra tre mål på Liverpool kan de väl göra ett på Chelsea... om ni får ihop den logiken(?).

SPELTIPS
Båda lagen gör må: Ja.
2.10 på detta hos Bethard kan jag inte blunda för.

1-2.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip