Jag tänker fortsätta att spela Brentford när det vankas match på Griffin Park.

Brentford har nu TIO raka hemmasegrar och 18 raka ligamatcher utan förlust (15 segrar och 3 oavgjorda).

Brentford-Bristol City 3-1
Brentford-Gillingham 2-1
Brentford-Port Vale 2-0
Brentford-Milton Keynes Dons 3-1
Brentford-Swindon 3-2
Brentford-Oldham 1-0
Brentford-Peterborough 3-2
Brentford-Crewe 5-0
Brentford-Shrewsbury 1-0
Brentford-Colchester 3-1

Brentford har gått över 1.5 mål i 8 av sina 10 senaste hemmamatcher i League One. Brentford toppar fortsatt League One med sina 63 inspelade poäng men har bara tre poäng ner till trean Leyton Orient och med en match mer spelad. Och med både Wolves och Leyton precis bakom sig så har inte Brentford råd att tappa poäng i dessa matcher om laget ska ta en av de två direktplatserna till The Championship.

Crawley ligger på 16:e plats med sina 31 inspelade poäng. 4 Poäng ner till Notts County under nedflyttningsstrecket. Formen är inte den bästa då laget bara har vunnit 2 av sina 14 senaste ligamatcher. Dessutom blev det uttåg ur FA-Cupen hemma mot bottenlaget från League Two, Bristol Rovers. Crawley har släppt in minst två mål i 6 av sina 7 senaste tävlingsmatcher.

Det skiljer i skrivande stund 32 poäng mellan lagen och det är såklart ingen tillfällighet. Brentford går alltid ut med ett offensivt tänk inför hemmapublik och jag tycker inte det finns något som talar för hur Crawley som har haft problem defensivt under en längre tid nu ska kunna stå emot här.

Formstarka Brentford över 1.5 mål finns till 1.72 hos bet365 . 2-0 i halvtid blir 3-1 efter fulltid?

This is the stats tab
This is the post tip