Speltips: Brentford rak seger till 1.83 hos Expekt .
—-
Brentford tar emot Everton hemma på Brentford Community Stadium under lördagseftermiddagen.

Bortalaget Everton har återigen fått en tuff inledning på Premier League. Endast en inspelad poäng efter fem omgångar. Man måste hitta någonting, vad som helst egentligen, som kan hjälpa till att skaka fram poäng. Defensiven släpper in mål på löpande band, men offensiven är ännu ett snäpp värre. Två gjorda mål på fem matcher, där båda kom i samma match, är ruskigt svagt och där behöver man hitta en lösning illa kvickt.

Brentford har blandat och gett under säsongsinledningen. Man har dock endast förlorat en match hittills den här säsongen vilket visar på styrka.

Everton saknar spets

Jag ger Brentford väldigt goda chanser till tre poäng här. Inte för att jag tycker Brentford är superbra, utan mer för att Everton ser så pass svaga ut som man gör. Visst har man kanske förtjänat någon poäng till sett till underliggande siffror, men jag tycker heller inte man har kvalitén för att ta så många fler poäng än man har gjort.

Brentford är för mig ett betydligt mer tryggt och färdigt lag än Everton, och på hemmaplan ger jag hemmalaget en klar fördel och tror på en rak seger, som spelas till 1.83 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip