Mitt spel: Brentford rak seger till 1.65 hos bet365 .

Brentford tar emot Nottingham Forest hemma på Brentford Community Stadium i en match som betyder väldigt mycket för ett lag, och lite mindre för det andra. Forest krigar för sitt liv nere i botten och är just nu en poäng över nedflyttningsstrecket.
Brentford har matematiskt sett fortfarande chans på Europaspel nästa säsong, men känslan är att det ska väldigt mycket till för att klara det.

Hemmalaget lyckades dock senast bryta en trist trend när man slog Chelsea på bortaplan med imponerande 2-0. Det ska dock sägas att det Chelsea man mötte är fullständigt under isen och kan ha stått för sin sämsta insats sedan dackefejden. Men, starkt av Brentford oavsett!

Nottingham Forest bröt även dem en dålig svit senaste genom en mycket stark trepoängare. 3-1 mot Brighton på hemmaplan vilket mycket väl kan ge en välbehövlig boost i ryggen och lite vind i seglen.

Borta kontra hemma

Utöver att Brentford enligt mig är det betydligt mycket bättre laget och ett starkare kollektiv, så är Forest ett helt annat lag på bortaplan kontra hemmaplan. Nu slog man Brighton på hemmaplan senast, och det är ofta den typen av segrar man tar. På bortaplan har man åtta förluster och ett kryss de senaste nio matcherna.

Även Brentford är betydligt mycket starkare på hemmaplan än bortaplan, vilket bara gör det här spelet ännu mer självklart. Det kan så klart alltid skrällas, men här känner jag mig väldigt trygg på förhand. Forest kan mycket väl lösa nytt kontrakt i Premier League, men jag tror inte det är här man tar poäng. Mitt spel blir därför Brentford rak seger till 1.65 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip