SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Efter 48 matcher spelade i ligan står lagen ikväll inför den sista och största utmaningen. Skillnaden i att vinna och förlora är sällan så stor som den är i det här mötet.

Brentford lyckades vända efter 0-1-förlusten i Wales mot Swansea. Talar för deras goda arbetsmoral samt mentala förmågan att ha orken att studsa tillbaka. För Brentford hade en fot i Premier League i den sista omgången av Championship men förlusten på hemmaplan mot Barnsley satte laget istället på tredjeplats. Ett sista test för dem och de gör det som favoriter på förhand.

Fulham hade en första match mot Cardiff som var riktigt bra och en välförtjänt 2-0-seger åkte de hem med. De darrade något i returen och trots att Fulham var det bättre laget så var bara Cardiff ett mål ifrån avancemang.

Det kommer bli en nervkittlande match ikväll. Allt står på spel och för en som är opartisk är det fotbollens allra bästa matcher enligt mig. Troligtvis inte den mest spektakulära när det gäller själva spelet men adrenalin och känslor är det mycket av och då kan allt hända. Jag tror inte på någon välspelad match och därför tycker jag att den här linan är ett steg för hög. 9,5 insparkar för ett lag kan vissa bottenlag ha mot topplagen i PL och sån skillnad mellan dessa båda lagen är det inte.

Jag spelar under 9.5 insparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip