Ett av de på pappret lite hetare FA-cupmötena spelas mellan Brentford och Leicester.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen.
1.95 hos Casumo .

Som alltid i FA-cupen nuförtiden handlar mycket om att försöka lista ut hur mycket lagen egentligen vill gå vidare. Hur många ordinarie får spela, vilka storstjärnor får vila? Vem har bredast trupp?

Hur lagen ställde upp i förra FA-cuprundan är en bra indikation på hur de ser på turneringen - bägge de här lagen vilade i stort sett allt. Tror inte det blir särskilt annorlunda den här gången då:
- Leicester spelade i Premier League i onsdags och ska upp mot Aston Villa i en ligacupsemi nu på tisdag. Spelade med bästa möjliga lag i första ligacupsemin, som slutade 1-1. Lär såklart satsa på returen för att nå en åtråvärd finalplats. Med tre matcher på sex dagar är det givet att det kommer roteras här. Vardy klev dessutom av skadad i veckan och lär absolut inte riskeras.
- Brentford har en viktig ligamatch mot toppkonkurrenten Nottingham på tisdag. Det är laget som ligger närmast över Brentford i kampen om Playoff-platserna till Premier League - en otroligt viktig match med andra ord.

Brentford har släppt in minst antal mål i Championship och ligger också lägst vad gäller xGa. Så det är tydligt att det är ett välorganiserat lag. 16 av 28 matcher har innehållit färre än 2,5 mål.

Leicester har släppt in tredje minst mål i Premier League. Av 24 insläppta har nio kommit mot Liverpool eller Man City - så det är tydligt att Rodgers gäng också är rätt så välorganiserade.

Två defensivt starka organisationer med förväntat roterande lag. Utan de vassaste offensiva spelarna och med icke-samspelta reservelvor tror jag det här kan bli en rätt tajt och låst historia. Känslan är att under 2,5 mål är en bra startposition i en match jag ser kommer innehålla en del ställningskrig till en början.

Inget lag gör två mål?

Speltips: Under 2,5 mål - odds 1.95 hos Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip