Brentford gästas av Leicester hemma på Brentford Community Stadium under söndagen och här är min teori att hemmalaget kan ta en ny trepoängare!

Fem senaste för Leicester
Sp. Moskva - Leicester 3-4 (Europa League)
Leicester - Man United 4-2
Crystal Palace - Leicester 2-2
Legia - Leicester 1-0 (Europa League)
Leicester - Burnley 2-2

Hemmalaget Brentford är nykomlingar i Premier League inför denna säsong, men det kan ingen tro sett till hur de har inlett säsongen. Laget kommer närmast från en knapp förlust mot Chelsea som är ruggigt bra just nu och innan det tog de full pott på ett imponerande sätt borta mot West Ham. I resultatraden ovan kan ni även se att de i närtid spelat 3-3 hemma mot Liverpool, så det Brentford gör på fotbollsplanen just nu gör de bra och jag tror de fortsätter ta för sig i denna match.

Gästande Leicester har tidigare i veckan spelat en tuff bortamatch mot Spartak Moskva i Europa League. Där öppnade engelsmännen svagt och låg under med 2-0 efter 44 minuters spel, men precis innan pausvilan kom en viktig reducering till 2-1. Målkalaset fortsatte sedan i den andra halvleken där Leicester gick ifrån till 4-2, men med bara några få minuter kvar reducerade ryssarna till 4-3, men fler mål kom det aldrig i den matchen.

Leicester är som ni kan se i deras resultatrad tidigt i inlägget vana vid målkalas just nu, men här ställs de mot ett Brentford som gör det bra. På hemmaplan och med ett duktigt självförtroende för nykomlingen tror jag helt klart att de har vad som krävs för att ge gästerna en bra match - kanske till och med tre poäng?

Brentford har hittills bara en trepoängare på hemmaplan av fyra möjliga.
Leicester borta har precis som hemmalaget bara en seger av fyra möjliga - där de i övrigt har förlorat två och kryssat sig ur en.