Vi börjar gå i sista fasen av säsongen och när vi gör det den här säsongen så har Brentford ett läge man knappast kunde tro på när säsongen började.

Hemmalaget är en poäng från spel ute i Europa och den väntar en spännande vår för Londonklubben. Ivan Toney är mannen som bär det här laget offensivt och även om han är i trubbel utanför planen så kan han vara med i helgens match och fortsätta producera för sitt Brentford. Det är ett lag som tror helt på sin spelidé och där alla på planen vet sin roll. Det gör att spelare för spelare så finns det bättre trupper men Thomas Frank har gjort ett fantastiskt jobb med truppen han har.

Leicester har fått en ny dipp i poängraden och fem förluster i rad är ett faktum. Ligger risigt i tabellen även om man har ett par poäng ned till nedflyttning. Svår match där hemmalaget har stort självförtroende så det gäller att hänga med första kvarten och inte ge något gratis.

Brentfords självförtroende blir avgörande

Jag tror Brentford kommer att föra matchen på hemmaplan och Leicester får i första hand fokusera på sitt försvarsspel. Även om det inte skiljer så mycket i kvalitet mellan lagen så har Brendan Rodgers inte något självförtroende i truppen och inte den arbetsviljan för varandra som Brentford har.
Som vanligt när Brentford spelar hemma så avslutas det mycket och det gäller mot båda målen men tycker Leicester lina korrekt medan Brentfords ska upp ett hack och därför spelar jag på hemmalaget.

Jag spelar Brentford över 13,5 skott @1.83 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip