Sist ut från Premier League under lördagen är mötet mellan Brentford och Liverpool på Brentford Community Stadium i London.

Liverpool kommer till spel här med riktig kalasform. Gästerna har fyra raka vinster och går som tåget. I Premier League har de hittills vunnit fyra av fem matcher och kryssat sig ur en och allt detta med en målskillnad på 12-1. Tidigare i veckan gästade de Norwich med en reservbetonad startelva i Ligacupen och då vann de ändå med en trygg 3-0-seger.

Brentford har öppnat sin Premier League-resa piggt och är efter fem omgångar placerade på en niondeplats. Åtta poäng efter fem omgångar är ett starkt facit och vad gäller målskillnaden så landar den på 5-2. De hade Arsenal på besök i premiären, då vann de med 2-0. Första förlusten på hemmagräs åkte de på mot Brighton då de förlorade här med 1-0 och nu väntar en tuff prövning, men Brentford kan med lite flyt skrälla till sig en poäng i egenskap av hemmalag.

Liverpool är en maskin, men här ställs de mot en nykomling och leker vi med tanken att de får spela stora delar av den här matchen i ledning, vilket inte alls är omöjligt, kan det bli en matchbild som passar hemmalaget.
Min teori är att Brentford kommer göra allt för att ge Liverpool en match och jag tror de kan stå emot ganska bra.

SPELTIPS
Brentford +4 hörnor (3-vägs) innebär att de har råd att förlora hörnstatistiken med tre hörnor.
Detta spel till oddset 1.85 hos Unibet är något jag fastnar för!

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip