Speltips: Brentford seger eller oavgjort till 2.08 hos Betinia .
—-
Brentford och Liverpool inleder den här Premier League-omgången under lördagen klockan 13:30 på Brentford Community Stadium. Liverpool fortsätter jaga segrar i toppen av tabellen medan Brentford behöver fortsätta ta poäng för att inte halka ner i nedflyttningsträsket.

Hemmalaget kommer till den här matchen med positiva besked. Duon Yoanne Wissa och Frank Onyeka väntas vara tillbaka och redo för spel efter landslagsuppdrag, vilket blir en boost.
Segern senast mot Wolves var både nödvändig och stark, och en vinst jag tror ger självförtroende inför den här matchen.

Liverpool lyckades studsa tillbaka efter förlusten mot Arsenal genom att besegra Burnley med 3-1 hemma på Anfield. En planenlig seger, men också en match där jag tycker Burnley hade en hel del chanser att göra mer match av det.
Mot ett bättre motstånd, med skarpare offensiv, hade Liverpool kunnat blivit straffat.

Skrälläge?

Liverpool är såklart favoriter här, men jag får känslan av att man kan stöta på ordentlig patrull. Egentligen inte för att jag tycker Brentford är något fantastiskt fotbollslag, men bjuder Liverpool på möjligheterna som man gjorde mot Burnley tror jag man kan bli straffade betydligt hårdare.
Med en formstark Maupay och klasspelaren Ivan Toney längst fram tror jag definitivt Brentford kan få hål på Liverpools ofta naiva defensiv. Då handlar det bara om att hålla tätt bakåt. Lättare sagt än gjort såklart, men på hemmaplan ger jag det åtminstone chansen.

Brentford har gjort bra insatser mot topplag tidigare, senast mot City för någon vecka sedan när man tidigt ledde med 1-0 innan Phil Foden vände på steken med ett hattrick. Matchen innan det förlorade man med uddamålet mot Tottenham. Tredje gången gillt?

Övermod efter sju raka rättade rekar? Kanske, men när formen är het väljer jag att lita på magkänslan. Dumstruten kan mycket väl åka på om Liverpool joggar hem det här, men det tror jag faktiskt inte man gör!
Vi ger skrällen en chans, så vill man sticka ut hakan en aning tycker jag inte Brentford eller oavgjort till 2.08 hos Betinia är ett dumt drag alls!
This is the stats tab
This is the post tip