Mitt spel: Newcastle rak seger till 2.10 hos bet365 .

Brentford tar emot Newcastle på Brentford Community Stadium. Hemmalaget kommer från en 1-0 förlust mot Manchester United medan Newcastle pulveriserade West Ham med hela 5-1 på bortaplan.

Brentford har gjort en väldigt fin säsong. Man ligger på en niondeplats efter 29 spelade matcher och Thomas Frank har fått ut i princip allt av det spelarmaterial han besitter. Endast två förluster på de senaste tio matcherna är extremt starkt för ett lag av Brentfords kaliber. Man är speciellt väldigt starka på hemmaplan, där man har ett otroligt starkt facit. 3 segrar och två oavgjorda de senaste fem hemmamatcherna.

Lagen man har mött den senaste tiden har dock varit fördelaktiga. De fem senaste matcherna på hemmaplan har varit mot Leicester, Fulham, Crystal Palace, Southampton och Bournemouth. Nu kommer ett lag på en helt annan nivå på besök.

Newcastle har hittat formen igen

Newcastle har verkligen hittat tillbaka till den formen man hade under den första halvan av säsongen. Efter en svagare period har man nu fyra raka segrar och lyxproblem i de främre leden. Alexander Isak och Callum Wilson är båda i storform, Joelinton och Bruno Guimaraes lyser på det centrala mittfältet och försvarsspelet ser återigen ramstarkt ut.

Enligt mig är man definitivt favoriter till att knipa en av två positioner bakom Arsenal och Manchester City i tabellen. Fortsätter offensiven se så pass bra ut som den gör tror jag vi får se Newcastle spela Champions League-fotboll nästa år.

I den formen Newcastle är i just nu har jag svårt att se dem tappa poäng. Jag får också känslan av att Brentford, med tre raka matcher utan seger, kanske börjar krokna lite. Jag ser det här som en jättefin match för Newcastle att fortsätta på sin storslagna form. Mitt spel blir därför Newcastle rak seger till 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip