Brentford tar emot Norwich på Brentford Community Stadium under lördagen och det vi får se här blir ett viktigt möte mellan två nykomlingar i Premier League, där hemmalaget gjort det bäst inledningsvis...

Hemmalaget Brentford har startat sin Premier League-säsong med att spela in tolv poäng på tio matcher. De har bland annat spöat West Ham på bortagräs med 2-1 och här hemma har de spelat en smått galen 3-3-match mot Liverpool, men det är historia nu. Faktum är att Brentford har tre raka förluster i ligan, så min teori inför avspark mot Norwich är att vi får se ett hemmalag fullt med revanschlusta och med det sagt kan man nog förvänta sig en hyggligt tuff tillställning.

Norwich har inte haft någon vidare rolig säsong. Gästerna är just nu tabelljumbo och noteras för endast två poäng på tio framträdanden och vad gäller deras målskillnad är den katastrofal, 3-25(!) på tio matcher... Nej, det är ingen rolig säsong för Norwich hittills och frågan är hur mycket roligare den blir efter nykomlingsmötet med Brentford? Gästerna är i ordentligt poängbehov, men så är även hemmalaget då de i närtid alltså har torskat tre raka ligamatcher.

Huvuddomare i denna match är Jarred Gillett. Han har hittills under säsongen dömt en Premier League-match och det var mötet mellan Watford och Newcastle den 25'e september som slutade 1-1.
Då delade han ut sju kort, alla gula. Jag tror det kan bli en ny tuff historia den här gången då båda lagen gärna lämnar med full pott.

SPELTIPS
Över 3,5 kort i matchen till oddset 1.72 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip