Brentford gästas av West Ham under söndagen och detta på Brentford Community Stadium i London. Senast lagen möttes agerade West Ham hemmalag och då vann Brentford med 2-1. Nu är det dags för returmöte och här tror jag att vi bjuds på mål från båda lagen igen, vilket också spelas till 1.81 hos Betsson / Nordicbet .

Brentford har stått för en bra säsong i Premier League den här säsongen. Hemmalaget har hittills levererat 33 poäng på 31 ligamatcher och med den poängskörden återfinnas man just nu på en 15'e plats i tabellen och detta med nio poängs marginal ner till nedflyttningsplats. Senast hemmalaget var i farten imponerade de kraftigt då Chelsea slogs på bortais med starka 4-1 och det var ett riktigt positivt resultat för bortalaget.

West Ham kommer från spel i Europa League tidigare i veckan och i den matchen ställdes de mot franska Lyon på hemmagräs och där levererade de ett 1-1-resultat. Det gör att den slutspelsmatchen lever i allra högsta grad inför returen som väntar, men i ligan har West Ham inte råd att "slappna av". Gästerna är just nu på en sjätteplats, men då Man United överraskande kammade noll mot Everton samt Arsenal föll de också så har West Ham ett gyllene läge att spela in viktiga poäng i kampen om en femteplats först och främst.

Senast lagen möttes så var det som sagt West Ham som agerade hemmalag och då vann Brentford med 2-1. Nu är det returmöte och då tror jag att vi än en gång får se en sevärd match där båda lagen står för minst varsin fullträff igen.

SPELTPS
Båda lagen gör mål och detta till 1.81 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip