Brentford vägrar som bekant att förlora fotbollsmatcher. 16 segrar och 3 oavgjorda på de 19 senaste ligamatcherna är riktigt starka papper. Brentford toppar fortsatt League One med sina 66 inspelade poäng. Två poäng före tvåan Leyton och trean Wolverhampton fast med två mindre spelade matcher än Leyton. Brentford kommer närmast från en trygg 3-1 seger borta mot Crewe förra Fredagen. Publiken bjöds förutom en hund invasion av planen även på tre riktigt snygga mål. Tyvärr för hemmapublikens del så stod gästerna för samtliga. Två kanoner av Alan Judge och en kanon av Adam Forshaw.

Brentford-Bristol City 3-1
Brentford-Gillingham 2-1
Brentford-Port Vale 2-0
Brentford-Milton Keynes Dons 3-1
Brentford-Swindon 3-2
Brentford-Oldham 1-0
Brentford-Peterborough 3-2
Brentford-Crewe 5-0
Brentford-Shrewsbury 1-0
Brentford-Colchester 3-1

Brentford har en hemmarad som visar grönt, grönt och ännu mer grönt. Siffran är nu uppe i TIO raka segrar på Griffin Park i ligaspelet.


Wolverhampton ligger som sagt trea i tabellen, två poäng bakom just nämnda Brentford och jagar en av de två direktplatserna till The Championship. Wolves kommer med fem raka ligasegrar i ryggen men fyra av de fem vinsterna har kommit på hemmaplan. Wolverhampton har agerat stabilt under hela säsongen men åkt på några svagare insatser emellanåt. Kollar vi Wolves på resande fot så ligger man femma i bortatabellen där laget har tagit 25 av 39 möjliga poäng. Wolverhampton har nyligen sålt sin bästa målskytt, anfallaren Leigh Griffiths (12 mål + 2 assist) till Celtic.

Det är ligans två bästa försvar som ställs mot varandra här och visst har vi en tight match att vänta. Brentford lär ta kommandot med sitt offensiva tänk mot ett något mer försiktigt Wolves som lägger störst vikt att ligga rätt i positionerna. Wolves har släppt in minst mål i ligan så det blir en uppgift för Brentford att försöka låsa upp ett kompakt bortalag. Höstmötet slutade 0-0 i Wolverhampton. Brentford missade uppflyttningen på målsnöret ifjol men har lärt sig av läxan istället för att gå den motsatta vägen och är ett bättre och starkare lag denna säsongen. Man ska ta klivet upp nu och det tycker jag även man har stora chanser att göra då man är seriens bästa lag och agerar fruktansvärt stabilt för dagen. Jag tror Brentford har goda chanser att ta sin elfte raka hemmaseger i ligan här men är lite orolig för krysset och fegar därför med pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Brentford draw no bet betalar 1.75 hos Betvictor.

This is the stats tab
This is the post tip