Juve mot vassa nykomlingen Brescia.

Serie A
2. Juventus 4 3 1 0 7:4 10
11. Brescia 4 2 0 2 5:5 6

Cagliari - Brescia 0-1
Milan - Brescia 1-0
Brescia - Bologna 3-4
Udinese - Brescia 0-1

Parma - Juve 0-1
Juve - Parma 4-3
Fiorentina - Juve 0-0
Atl Madrid - Juve 2-2 (CL)
Juve - Hellas Verona 2-1

Brescia är en spännande nykomling. Tillbaka i Serie A för första gången sedan uttåget 2011 så har man fått ihop ett väldigt intressant lag. Det är många namn man känner igen om man följer Serie A. Inte minst Romulo, Donnarumma (anfallaren), Matri, Dessena och Mario Balotelli förstås. Brescia har börjat säsongen rätt skapligt. Seger borta mot Cagliari i första omgången och seger borta mot Udinese senast. Mellan dessa torsk borta mot Milan (0-1) och hemma mot Bologna med 3-4. Brescia har således varit med i alla matcher så här långt. I kväll väntas Balotelli vara redo för att spela och det blir ju speciellt för hemmafansen att se hemmasonen tillbaka i klubbens färger. Ett minst sagt oväntad övergång av en spelare som inte brukar gå den vanliga vägen.

Juve? Jo men ganska bra ändå. Sarris fotboll sitter inte direkt i klubbens väggar och det betyder att laget kanske inte kommer se helt färdigt ut under hösten. Spelarna lär sig fortfarande hur det nya Juve ska spela. Då får man kanske vänta sig fler målrika matcher som den galna 4-3-segern mot Napoli för ett par veckor sedan. Nåväl, även om Ronaldo kanske inte kan spela den här machen så har Juve ett väldigt starkt lag. Framåt med Higuain och Dybala så kommer chanser att komma. Det här är en match som Juve ska vinna med sin tyngd och rutin.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Brescia (4-3-1-2) Jaronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Meteju - Bisoli, Tonali, Dessena - Romulo - Balotelli, Donnarumma

Saknar: Martella, Ndoj, Magnani, Torregrossa
Osäkra: -

Juve (4-3-1-2) Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Matuidi - Ramsey - Higuain, Dybala

Saknar: Pjaca, Perin, Chiellini, De Sciglio, Douglas Costa
Osäkra: Ronaldo

SPELTIPS
Jag spelar Juventus asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.93 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip